Εξουσιοδότημένο Service Κλιματιστικών 210 98 11 212 210 98 11 213
Εξουσιοδότημένο Service Κλιματιστικών 210 98 11 212 - 213
  • episkeui

    Επισκευή

Η εταιρεία Ν.Α. Mπεμπλιδάκης είναι εξουσιοδοτημένο service της LG (authorized service dealer ASD) για οποιαδήποτε εφαρμογή, διαχείριση και επισκευή των κλιματιστικών μονάδων. Η εταιρεία για την άμεση και έγκυρη εξυπηρέτηση των πελατών της διαθέτει:

logismiko-diachirisis

Λογισμικό διαχείρισης πελατών και κλιματιστικών μονάδων

(CRM & Field service management)

Mε τα ολοκληρωμένα προγράμματα παρακολούθησης πολλαπλών έργων, εγκαταστάσεων, αναλυτικής καταγραφής του εξοπλισμού καθώς επίσης και όλων των ενεργειών που γίνονται από την εταιρεία μας για κάθε κλιματιστική μονάδα ξεχωριστά, δημιουργούμε μια πλήρη βάση δεδομένων ιστορικότητας, διαθέσιμη για κάθε μας πελάτη επιτυγχάνοντας την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος μπορεί να προκύψει και την βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης.
Εξειδικευμένο εξοπλισμό service

Εξειδικευμένο εξοπλισμό service

Όλες οι κλιματιστικές μονάδες (air-condition) LG ελέγχονται, διαγιγνώσκονται, και αποκαθίστανται από πιστοποιημένο εξοπλισμό μεγάλης ακρίβειας και εγκυρότητας. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η σωστή αντιμετώπιση οποιασδήποτε βλάβης άμεσα, με το μικρότερο δυνατό κόστος για τον πελάτη. H εταιρεία μας επίσης διαθέτει εξειδικευμένα διαγνωστικά LG καταγράφοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες της λειτουργίας των μονάδων που εξασφαλίζουν την μέγιστη απόδοση και οικονομική λειτουργία τους.

Τεχνικό προσωπικό