Εξουσιοδότημένο Service Κλιματιστικών 210 98 11 212 210 98 11 213
Εξουσιοδότημένο Service Κλιματιστικών 210 98 11 212 - 213

Τοίχου split

Τα κλιματιστικά LG είναι προϊόντα πρωτοποριακής σχεδίασης που συνδυάζουν τις κορυφαίες επιδόσεις με την εντυπωσιακή εμφάνιση. Επιλέξτε το ιδανικό κλιματιστικό για το χώρο σας και απολαύστε υπέροχη ατμόσφαιρα… παντός καιρού!

Ημικεντρικός Κλιματισμός

Οι λύσεις επαγγελματικού κλιματισμού της LG εξασφαλίζουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, μέγιστες αποδόσεις και πραγματική άνεση.

Συστήματα Multi

Τα πολυζωνικά συστήματα κλιματισμού LG ΜULTI είναι μία κομψή επιλογή με μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και εύκολη εγκατάσταση για κάθε τύπο κτιρίων.

VRF Συστήματα LG Multi V

Η σειρά LG Multi V προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις κλιματισμού, για όλους τους τύπους των κτιρίων, από μεγάλες ιδιωτικές κατοικίες έως καταστήματα, γραφεία, αλλά και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Αντλίες Θερμότητας

Oι φιλικές προς το περιβάλλον αντλίες θερμότητας Therma V και μονάδες Hydrokit εξασφαλίζουν ολοκληρωμένες λύσεις ψύξης – θέρμανσης & παραγωγής ζεστού νερού. Είναι έως και τέσσερις φορές ενεργειακά πιο αποδοτικές σε σχέση με ένα παραδοσιακό σύστημα λέβητα πετρελαίου, προσφέροντας σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας.